Verse Verf Communicatie
Verse Verf Communicatie
Verse Verf Communicatie

Verse Verf Webplus

Onder de naam Verse Verf Webplus realiseren wij de meest uiteenlopende online toepassingen. Hiervoor hebben we een Cloud oplossing ontwikkelt waarmee onze opdrachtgevers hun gehele online presentatie makkelijk en snel kunnen verzorgen. Van corporate website tot projectwebsite, van effectieve e-mailmarketing tot zoekmachine-optimalisatie. En nog veel meer! Alles om uw projecten optimaal onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Wilt u ontdekken wat wij voor uw online presentatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Verse Verf Webplus en de Webplus Cloud? Neem contact met ons op via:
040 30 20 130 | webplus@verseverf.com

Verse Verf Communicatie

Zonder moeite de beste prestaties voor uw online media!Ga voor een 10+ met de Cloud oplossing van Verse Verf Webplus!
Met de Webplus Cloud zorgen wij ervoor dat u alle informatie, die u op meerdere plekken op het internet wilt gebruiken, op 1 plek kunt beheren. Uw projectinformatie wordt bijvoorbeeld gepubliceerd op uw bedrijfswebsite, op een projectwebsite, in een digitale brochure en op de prijslijst. Wanneer er een aanpassing is wilt u niet al deze verschillende uitingen 1 voor 1 aanpassen. Verse Verf Webplus biedt de oplossing met de Webplus Cloud! In ons beheersysteem past u op 1 plek de informatie aan en door de slimme koppelingen wordt deze wijzigingen automatisch overal aangepast. De informatie in de Webplus Cloud kan tevens worden doorgegeven aan externe systemen, denk bijvoorbeeld aan een koppeling met Funda Gateway.

De Webplus Cloud is voor iedereen
Vraagt u zich af of de Webplus Cloud ook bij u en uw bedrijf past? Het antwoord is simpel: ja, want slim automatiseren is voor iedereen een plus! Of u nu zelfstandig ondernemer bent of een grote organisatie achter u heeft staan, of u kiest voor 1 of voor meerdere weboplossingen, u ervaart altijd de voordelen van de Webplus Cloud. En wat als uw bedrijf groter wordt en u meer projecten krijgt? Dan groeit de Webplus Cloud gewoon met u mee! Stop met al uw losse websites en beheersystemen en stap over op 1 totaaloplossing voor uw online media: de Webplus Cloud!

We laten u graag zien dat 1 + 1 echt meer kan zijn dan 2. Neem contact met ons op voor een advies en oplossing op maat!

Verse Verf Webplus:
  • Altijd en overal toegang tot informatie over uw bedrijf, projecten en producten.
  • 1, 10 of 100 websites: al vanaf de eerste website profiteert u direct van de voordelen van de Webplus Cloud!
  • Alle informatie op uw online media eenvoudig en snel up-to-date dankzij de slimme koppelingen.
  • Ervaar tijdswinst, foutreductie én dus kostenbesparing!
Bekijk de brochure van Verse Verf Webplus >
Download de brochure van Verse Verf Webplus > pdf bestand | 7,9 MBWebsites zonder CMS

 

 Mijn WaterMerk

Werk: projectwebsite, woningplanner, formulierendatabase, nieuwsbriefmodule | Opdrachtgever: Hendriks Coppelmans
Voor onze opdrachtgever Hendriks Coppelmans maakten wij de WoonWensplanner. Met deze woningplanner kan de bezoeker zijn of haar eigen woning samenstellen. Na een bouwnummer te hebben geselecteerd kan men een woning kiezen en hier vervolgens tal van opties aan toevoegen. Met het selecteren van de opties verandert de prijs van de woning. Na het ontwerpen van het perfecte huis krijgt de bezoeker een overzicht van de woning met de bijbehorende kosten en kan er een brochure worden gedownload met de specifieke informatie van de gekozen woning. De woningplanner kan op allerlei manieren worden uitgevoerd, van heel basic tot dynamische plattegronden en impressies. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project.