Verse Verf Communicatie
Verse Verf Communicatie
Verse Verf Communicatie

Over ons

Verse Verf Vastgoed Communicatie is een hecht team van creatieve denkers en doeners dat van alle markten thuis is. Daarbij hebben wij één grote liefde: vastgoedcommunicatie. Hiermee hebben wij onze sporen verdiend en zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningcorporaties en gemeenten. Daarbij zijn we inzetbaar over de volle breedte van het vakgebied, zodat de promotie van nieuwbouw, herontwikkeling en gebiedspromotie bij ons in goede handen zijn.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan via:
040 30 20 130 | info@verseverf.com

Verse Verf Communicatie

Verse Verf Vastgoed CommunicatieVerse Verf Vastgoed Communicatie heeft alle disciplines in eigen huis zodat we in staat zijn slagvaardig te handelen en scherpe prijzen te kunnen berekenen. Van een complete marketingstrategie voor de verkoop van een woonwijk tot een enkele sfeerplattegrond voor een rijtjeshuis. Van traditionele tot nieuwe media. Verse Verf Vastgoed Communicatie geeft uw projecten kleur!

Verse Verf Vastgoed Communicatie staat voor:
  • Een verfrissende kijk op uw project en doelgroep: wij laten uw projecten optimaal uit de verf komen en stemmen de communicatie af op uw doelgroep.
  • Kwaliteit hoeft niet duur te zijn: hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs, passend bij uw product, project en budget.
  • Afspraak is afspraak: wij zijn een kei in het werken met scherpe deadlines en zorgen dat u op tijd beschikt over uw communicatiemiddelen.
  • U en uw project staan centraal: wij werken niet alleen voor u maar ook met u!