Verse Verf Communicatie
Verse Verf Communicatie
Verse Verf Communicatie

Actueel

Verse Verf Vastgoed Communicatie verrast u graag met verfrissende mededelingen. Op deze pagina leest u nieuwtjes en ontwikkelingen rondom ons bedrijf, onze projecten en ons vakgebied.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan via:
040 30 20 130 | info@verseverf.com

Verse Verf Communicatie

BerichtenNieuwsbrief

Nu kunnen ook kleinere projecten optimaal en professioneel worden gepresenteerd voor een aantrekkelijke prijs.

Een compleet pakket, bestaande uit één ooghoogte- én interieurimpressie, 3 sfeerplattegronden en een situatietekening van 1 woning, in een fraai vormgegeven drieluik, op basis van 5 templates in 3 kleurvarianten. De brochure wordt in een oplage van 50 exemplaren bij u afgeleverd. Tevens heeft u de keuze uit ca 100 rechtenvrije sfeerfoto's.

Neem contact met ons op >

Responsive webdesign

De website van Verse Verf Communicatie werkt sinds kort met een responsive webdesign! Maar wat betekent dit nou eigenlijk? Wikipedia geeft de volgende definitie:

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Kort gezegd: we hebben onze website zo ingericht dat deze er op elk apparaat goed uitziet! Wilt u uw website ook optimaliseren voor desktop, tablet en mobile?

Neem contact met ons op >

3D animaties

Verse Verf Communicatie kan uw project ook perfect visualiseren in een animatie. Denk aan een combinatie van exterieur- en interieurimpressies, eventueel met de toevoeging van teksten en foto’s, vormgegeven in de huisstijl van uw bedrijf of uw project.

U kunt de animatie toevoegen als filmpje op uw Youtube kanaal, Facebookpagina en website, maar bijvoorbeeld ook op Funda, waardoor u beter scoort in de zoekresultaten. Een toegevoegde waarde dus voor elk project! Meer weten? Neem contact met ons op via 040 30 50 119 of info@verseverf.com!

Bekijk onze animatie via Youtube! >

Facebook

Volg Verse Verf Communicatie ook op Facebook! Like onze pagina en we houden u via onze pagina op de hoogte van nieuwtjes en ontwikkelingen rondom ons bedrijf, onze projecten en ons vakgebied.

Ga direct naar onze Facebookpagina >

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar.

Open sollicitatie
Komt u graag bij ons werken, maar is er op dit moment geen vacature die bij u past? Stuur ons dan een open sollicitatie. Vertel ons wat u zoekt en wat u ons kunt bieden. U hoort dan van ons of wij een passende baan voor u hebben. Nu of in de toekomst. Stuur uw motivatie en curriculum vitae naar info@verseverf.com.< Terug naar overzicht